Liduine Jansen – zt.

Hoewel Jansen vooral bekend staat om haar schilderkunst, is dit een goed voorbeeld van haar talent in de grafische technieken.
De afgebeelde figuren zijn zeer kleurrijk en stralen vredigheid uit. Door het speelse gebruik van inkt wordt er diepte gecreëerd. De groep mensen lijkt een bespreking te hebben en sluiten je daarbij buiten de kring. Toch wil je stiekem weten waar ze het over hebben en tussen de groep mensen in duiken om erbij te horen.

25,00

Artikelnummer: 2605 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Liduine Jansen werkt impulsief en schildert nooit met vooropgezet plan. Ze start haar proces met een meditatie waarin ze haar kleuren naar de klanken van de muziek kiest en die haar op dat moment aanspreken. Het verklaart waarom haar doeken zo kleurrijk zijn en in verschillende vormen zijn opgezet. “Als ik schilder, daal ik af naar gevoelens, die zo diep liggen dat ze me pas duidelijk worden, lang nadat het schilderij geboren is.”
Ze heeft haar eigen manieren ontwikkeld om haar schilderijen spannend en avontuurlijk te maken en daarbij raakt ze nooit een kwast aan. Deze specifieke kennis wil ze graag delen met anderen en doet dat vanuit haar docentschap.

Extra informatie

Afmetingen 42 × 5 × 42 cm